Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Panik pas yardımıyla sineerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı harbi iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış strüktürlabilir.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en gerçek kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Kişi Emniyetliği Mizan: Baplar insanların kötü bir düzı muattalaltmasında kilit rol oynar. Bu bakımdan baplar hayat emniyetliğini korumada olabildiğince önemli bir konuma sahiptir.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla beraberinde binanın çabucak havadanaltılmasına olanak tanılamar, yapı eminğini esenlar. Ivedili çıkış bapları binaların dokumasına ve ferahliğine gereğince farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Emniyet: Müstacel çıkışa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına mevla olmamalıdır. Ivedi durumlarda bapların her an vazıh olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır.

FEZA Cümle Odası Yangın Bapsı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cihetı keşik otomasyon sistemlerine yarar aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın otomatik kapanmasının ardından kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem kapının kesifı darya kapanmasını katkısızlamaktır.

Yangın kapılarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden lüks kişioğlu evetşıyor ise yangın kapısı gidiş cepheüne hak açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapkaloriın) baz istanbul Yangın kapısı fiyatları amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide binalmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki kötü, yangın, gaz yağı vs. kabilinden durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu aksi koşulların gayrı katlara intikalini mâni olmak yahut olanaklı olduğu derece geciktirmektir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve maslahataretler kullanılır.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda kuruluşdan güvenli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve beniâdem hayatını yapı taşı yer, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page